E-Konsultation

 

Al E-mail-kommunikation mellem patienter og Allergi og Lungeklinikken Helsingør foregår via en sikker e-mailforbindelse, dette gælder også evt forsikringspatienters ønske om at blive ringet op for en tid. Gå til E-Konsultation. Undtagelse er lægers, forsikringers og andre instansers kontakt til klinikken (dette forudsætter, der ikke er patientdata eller andre personfølsomme oplysninger), som kan ske direkte på olai@allergia.dk

Bemærk: Ved brug af sikker e-mail viderestilles til en anden hjemmeside, der alene benyttes til E-Konsultation. Patienten identificerer sig med NemID. Sikre E-mail-/E-Konsultationer skrives i et system, der er direkte forbundet med klinikkens patientjournal. Det er et lovkrav, at der benyttes såkaldt sikker e-mail imellem læge og patient. 

Det er ikke muligt at lave receptfornyelse eller automatisk tidsbestilling via e-mail. Besked på blodprøver eller diskussion heraf gives ikke mellem konsultationer, med mindre lægen har vurderet, at der skal tages forholdsregler før som følge af svarene. Ønskes blodprøverne set før henvises til sundhed.dk.

E-mail er ikke til akutte problemer, og de fleste kliniske spørgsmål egner sig ikke til E-Konsultation. En E-Konsultation kan kun bruges til et enkelt kort og konkret spørgsmål af ikke hastende karakter, der kan besvares med et kort svar fra speciallægen uden yderligere kommunikation. Der kan forventes svartid op til 2 arbejdsdage (mandag - torsdag).

E-Konsultation
Allergi og Lungeklinikken Helsingør